Ik verzorg uw kat

Ik verzorg uw kat

Wat kan ik voor u en uw kat(ten) betekenen tijdens uw weekend/weekje weg of als u langer op vakantie gaat?
Voer en water geven, kattenbak uitscheppen, spuug e.d. opruimen indien nodig, eventueel medicijnen toedienen en natuurlijk… aandacht!
Mocht u voor uw werk voor langere tijd van huis gaan en dan hulp nodig hebben voor verzorging van uw kat, dan kan dat natuurlijk! Ik zal ruim de tijd nemen om uw kat(ten) te verzorgen, terwijl u aan het genieten bent van uw vrije tijd of elders aan het werk bent.
Uw kat is vaak het beste af in zijn eigen omgeving. Een kattenpension of dierenhotel kan ook stress geven voor uw viervoeter. Vanzelfsprekend haal ik tijdens de verzorging van uw kat uw post van de mat, zet ik uw persoonlijke kliko buiten aan de straat indien nodig (deze moet voor mij wel te verplaatsen zijn naar de straat, dus niet heel erg zwaar) en geef ik graag een paar plantjes water.
Mocht u tegelijkertijd ook uw tuin verzorgd willen hebben tijdens uw afwezigheid, verwijs ik u naar de ‘dienst’ tuin om te zien wat ik nog meer voor u kan betekenen! Dit is niet inbegrepen in de standaard dienst. Ook niet inbegrepen in de standaard dienst is een ritje naar de dierenarts, maar dat zal ik zeker doen als ik inschat dat dit noodzakelijk is. Dankzij ruim 30 jaar ervaring met katten en hun gedrag, ben ik prima in staat een inschatting te maken wat ik zelf kan afhandelen en wat niet. Mocht ik geen contact kunnen krijgen met uw eigen behandelend dierenarts of als er twijfels zijn, dan behoud ik me het recht voor om uit te wijken naar mijn eigen dierenarts.
Wel zal ik eerst contact zoeken met u als eigenaar. De prijs van een ritje naar de dierenarts, kunt u vinden onder tarieven. De kosten van de dierenarts zijn voor u als eigenaar voor eigen rekening. Vooraf wil ik in ieder geval graag met u in gesprek over wat ik van uw kat kan verwachten, waarmee ik rekening moet houden, etc.

Wat verwacht ik van u als eigenaar?

  • Voldoende voer en grit voor de betreffende periode dat ik uw kat(ten) verzorg
  • Mocht uw kat medicijnen nodig hebben, dan ook hier voldoende van in huis
  • Keukenrol in huis om kleine ongelukjes op te ruimen
  • Toegang tot de kliko voor kattenbakafval
  • Sleutel van uw huis voor mij en eventueel van een poort om een persoonlijke kliko aan de straat te kunnen zetten
  • Naam en adres van uw dierenarts geven voor eventuele calamiteiten en uw eigen telefoonnummer waar u bent te bereiken in geval ik u nodig heb
  • Tijdige betaling van de benodigde strippenkaart waarmee ik werk, voordat de verzorging plaatsvindt.
  • Bij aanschaf van een strippenkaart, geeft u als eigenaar aan dat u akkoord bent met de voorwaarden.