Berichten / nieuws

Alle berichten

Nieuwe opleidingen volgen via Tinley Academy!

11-01-2023

Yes! Binnenkort start ik weer met een aantal opleidingen gericht op hond en kat bij het opleidingsinstituut Tinley te Veenendaal. De eerste van dit jaar is een opleiding die ik al was begonnen; kattengedragstherapie. Nu eindelijk de volgende module, welke meer medisch gericht is.

Lees meer

Sinds begin november weer pretletters in de opvang bij Marielle's beestenboel

05-01-2023

Een beetje laat deze melding, maar ik vond het toch leuk om hier nog even te delen. 3 kittens in de opvang. In het begin een mindere start met veel diarree, maar nu uitbundig in de woonkamer spelen met de andere haarballen!

Lees meer

Leuke opdracht gehad, 4 katten en 4 kippen verzorgen

04-01-2023

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje met de vragen of ik voor 4 katten en 4 kippen zou kunnen zorgen voor een paar dagen. Altijd leuk om weer eens iets anders te mogen doen. De paar dagen werden er uiteindelijk meer. 2x per dag, tien dagen op een rij!

Lees meer

Herderpup zoekt maatje om mee te spelen en lopen

04-01-2023

Herderpup Vino heeft zijn speel- en wandelmaatje gevonden! Dankzij Linda heeft Marielle's beestenboel deze pup nu ook onder haar hoede.

Lees meer

Oude klant weer terug, maar nu met gezinsuitbreiding van Mr. Blue

04-01-2023

1,5 jaar geleden mocht ik voor kitten Lucci zorgen. Een stuiterbal van hier tot Tokio, maar zo leuk om te doen. Wat een energie had ie! Kijk maar verderop voor foto's van toen(zie referentie ook) en nu. Nu is kat Blue erbij gekomen, welke je op de profielfoto ziet.

Lees meer

2 nieuwe honden erbij om uit te laten en...paarden te verzorgen!

23-08-2022

Het leven is net een trein, maar mijn mooie bedrijfje soms ook! Door verhuizing klant en vermissing huisdier, werk kwijtgeraakt=> uit de trein. Ondertussen 3 opdrachten erbij => in de trein! Altijd een verrassing hoe lang men in de trein blijft.Nu 2 honden erbij en... paarden te verzorgen!

Lees meer

Uitdagende opdracht erbij!

07-07-2022

Vorige week maandag 27 juni werd ik gebeld of ik binnen een paar dagen ruim een week op 3 katten en 2 vogeltjes kon passen. Oeps, dat is kort dag. 2x per dag langskomen en twee katten hadden ook medicatie nodig en alle drie ander voer.

Lees meer

Tegenstrijdigheden...

16-05-2022

Hoe vol contrasten kan het leven zijn..2 katten heb ik onlangs moeten afgeven van resp.13 en 12 jaar en dan wordt 2 weken geleden voor mijn deur in Drongelen mijn 2-jarige kat Boefke aangereden...

Lees meer

Wat kan het leven soms hard zijn...

15-04-2022

Hoeveel kun je hebben als mens en als enorm dierenliefhebber? Mensen die mij kennen, weten dat dieren alles voor mij betekenen. Het zijn mijn kindjes. Als je binnen 3,5 week 2 katten moet afgeven, dat is niet te doen. Gisteravond hebben Erik en ik afscheid moeten nemen van allerliefste kat Sumba..

Lees meer

Nieuwe opdracht gekregen tijdens het uitlaten van een van de hondjes!

04-04-2022

Wat leuk als je tijdens je werk een leuk gesprek hebt en dat daaruit dan ook weer werk uit voort komt!

Lees meer

Kittens uit mijn opvang juli 2021..en nu in 2022

13-02-2022

Wat waren dit toch een paar mooie duveltjes! Sam die als laatste van het nestje nog bleef blazen. Kesie die pas 2 dagen later aansloot in de opvang. Kijk ze nu!

Lees meer

Wat een fantastisch wandelweer voor mij en de honden was het de afgelopen dagen!

23-12-2021

Afgelopen week en de week ervoor waren er een paar schitterende dagen om te wandelen, met of zonder honden. Ik natuurlijk met de mooie hondjes! Bekijk de foto's verderop.

Lees meer