Sinds begin november weer pretletters in de opvang bij Marielle's beestenboel

Sinds begin november weer pretletters in de opvang bij Marielle's beestenboel

Een beetje laat deze melding, maar ik vond het toch leuk om hier nog even te delen. 3 kittens in de opvang. In het begin een mindere start met veel diarree, maar nu uitbundig in de woonkamer spelen met de andere haarballen!

Hier het verhaal van de kittens zelf :-) :

"Op 9 november 2022 zijn wij als 6 weken oude kittens met zijn drieën bij onze pleegmama terechtgekomen. Dit nadat iemand uit Boxtel had gebeld naar Marielle’s beestenboel en gevraagd had of er plek was voor ons in de kittenopvang. Dat had ze gelukkig. Wij waren al vrij tam, dus concludeerde onze pleegmama dat wij al bij iemand in huis hebben gezeten en helaas zijn gedumpt. Maar….dat is allemaal al vergeten, want we hebben een mooi tijdelijk huisje hier met nog andere poezenvriendjes- en vriendinnetjes!

De eerste paar weken hebben wij een mindere start gehad met veel diarree, maar we bleven wel vrolijk en speelden er ondanks dat er flink op los. We kregen speciaal voer, onze ontlasting is ook onderzocht op nare ziektes en niets van dit alles is gevonden. Het was een virus.

We hebben de eerste tijd apart gezeten in een super toffe kitten speelkamer. We konden er flink op los apenkooien met overal plankjes en een erg hoge katten klimpaal. We houden wel van hoge krabpalen waar we ook flink in mogen klimmen. Heel veel speeltjes, zoals propjes papier, glitterballetjes, muisjes met geurtjes, etc., daar kunnen we flink los mee gaan. Geregeld kwamen er mensen met ons spelen en knuffelen!

Nadat de diarree over was en we helemaal beter waren, mochten we naar de grote mensen kamer. Daar wachtte ons een verrassing..nog meer haarballen van ons soort. We hebben heel langzaam aan hen mogen wennen en zij aan ons, maar eigenlijk spelen we het liefste met zijn drieën. Heel af en toe komt er zo’n grote zich even bemoeien met ons."


Dit vind je mogelijk ook leuk